Robben solliciteert met knipoog: 'Hij kan op me rekenen als hij me nodig heeft'

Robben solliciteert met knipoog: 'Hij kan op me rekenen als hij me nodig heeft'

18-10-2017 23:37
8

Arjen Robben heeft woensdagavond na de Champions League-zege op Celtic (3-0) een boodschap voor Jupp Heynckes. De Bayern München-trainer mag hem gebruiken als rechtsback.

Robben speelt al zijn hele leven als vleugelaanvaller, maar is bereid om op een nieuwe positie te spelen. Tegen Celtic verdedigde hij opvallend veel mee. "Ik heb de trainer (Heynckes, red.) verteld dat áls hij problemen heeft op rechtsback, hij op mij kan rekenen", zegt met een knipoog bij het Duitse Sky.

"Een nieuw contract?", herhaalt Robben, wiens contract na dit seizoen afloopt, de volgende vraag. "Op dit moment ben ik relaxed. Ik wil gewoon fit blijven en dan zullen we het wel zien in de gesprekken met meneer Uli (Hoeness, red.) en meneer Rummenigge."

Robben speelde zijn 100ste wedstrijd in de Champions League en is dik tevreden over de 3-0 zege op Celtic. Hij gaf één assist. "Het was goed. We zijn op de goede weg. We willen ons verbeteren en de stabiliteit in de ploeg terugkrijgen. Daarom mogen we met deze wedstrijd tevreden zijn."