'Jetro was hier vorige week nog. Ik schrok toen ik hem zag'

'Jetro was hier vorige week nog. Ik schrok toen ik hem zag'

19-10-2017 18:21
17

Omdat voormalig Ajax-spits Brutil Hosé en Eintracht Frankfurt-back Jetro Willems familie van elkaar zijn, spreken de twee elkaar regelmatig. In Voetbal International vertelt Hosé dat Willems in zijn ogen fitter is dan ooit. 

"Hij was hier vorige week nog. Mijn vrouw knipt zijn haar. Ik schrok toen ik hem zag. Hij zag er namelijk geweldig afgetraind uit. Ik durf te zeggen dat hij nu veel fitter is dan toen hij nog voor PSV speelde. Hij moet daar in Duitsland echt weer wat laten zien, hè. Hij is super gemotiveerd", aldus de oud-aanvaller. 

Hosé bekijkt zoveel mogelijk duels van Willems, die in augustus de overstap maakte naar de Bundesliga. Ze appen veel met elkaar. "Neemt hij weer eens een bal aan achter zijn standbeen, dan zeg ik hem dat hij gek is. Dan appt hij terug dat de wedstrijd een beetje saai was en hij er wat leven in wilde brengen."

Hij voorziet een mooie toekomst voor de 23-jarige vleugelverdediger. "Al moet hij uitkijken met zijn knie. Ik heb ook een slechte knie. Daarom moet hij van mij flink aan krachttraining doen."

Lees ook: 'Ik zat op de bank bij Ajax en dacht: als ik moet invallen, dan verpest ik het'