'Chelsea-spelers niet blij met Conte: manager als boosdoener aangewezen'

'Chelsea-spelers niet blij met Conte: manager als boosdoener aangewezen'

20-10-2017 10:55
6

Er is onrust in de selectie van Chelsea. Volgens The Times zijn de spelers van de Londense club niet blij met de trainingsmethodes van manager Antonio Conte.

Conte leidde Chelsea vorig seizoen nog naar de Premier League-titel, maar gaat nu met zijn ploeg door een moeilijke fase. De selectie is volgens The Times niet gelukkig met de Italiaanse coach. De spelers vinden dat de intense trainingen tot slechte resultaten en blessures hebben geleid. Conte is blijven vasthouden aan het trainingsschema van vorig seizoen, maar het grote verschil is dat Chelsea toen geen Europees voetbal speelde en nu actief is in de Champions League.

Spelers klagen over vermoeidheid en wijzen de trainingen van Conte aan als oorzaak van hun blessures. Zo zijn N'Golo Kanté en Victor Moses geblesseerd aan de hamstring, liep Alvaro Morata voor de interlandweek een kwetsuur op en zijn David Luiz en Tiemoué Bakayoko twijfelgevallen voor het duel met Watford op zaterdag. Ondertussen is Conte zelf ook niet blij: het zit hem nog altijd dwars dat Chelsea niet aan zijn wensenlijstje in de zomerse transferperiode kon voldoen.