Blessureleed bij Feyenoord: 'Het is moeilijker, maar zijn favoriet door de fans'

Blessureleed bij Feyenoord: 'Het is moeilijker, maar zijn favoriet door de fans'

20-10-2017 17:15
12

De laatste keer dat Feyenoord de nul hield in eigen stadion tegen Ajax is 25 jaar geleden. Doelman Brad Jones maalt niet om dat feit. Hij heeft slechts één doel.

"Dat maakt me niet veel uit, eerlijk gezegd. Het draait om winnen, ik geef er helemaal niets om", zegt Jones tegen FOX Sports. Ook voor een 2-1 zege tekent hij. "Het is een zege, het zijn drie punten." De Australiër beseft desondanks dat het een flink karwei wordt om de Amsterdammers met lege handen naar huis te sturen. Blessures teisteren de Rotterdammers.

"De laatste weken zijn niet ideaal verlopen. We moeten spelers missen, in het bijzonder in de achterhoede", aldus Jones. "Dat is niet de makkelijkste plaats om spelers te vervangen." Hij stelt dat een gelijkspel niet nadelig hoeft uit te pakken. "Het draait erom dat we de aansluiting houden met onze concurrenten. Ik zeg niet dat we voor een gelijkspel gaan, dat is niet zo, maar het hoeft niet heel slecht te zijn. Maar we gaan voor de winst, zonder twijfel", haast hij zich te zeggen.

Jones denkt dat Feyenoord nog steeds licht de favoriet is, aangezien het duel in De Kuip wordt gespeeld. "Met onze fans horen we de favoriet te zijn. Het is wat moeilijker door de spelers die we missen, maar we willen met hetzelfde vertrouwen als altijd de wedstrijd in."