PSV profiteert via Lozano van remise in Klassieker: fantastische odd bij bookmaker

PSV profiteert via Lozano van remise in Klassieker: fantastische odd bij bookmaker

22-10-2017 09:00

PSV kan wel eens de grote winnaar worden van dit Eredivisie-weekeinde. De Eindhovenaren ontvangen Heracles Almelo, terwijl titelconcurrenten Feyenoord en Ajax tegenover elkaar staan in De Kuip.

Speel mee: Lozano scoort voor PSV en gelijkspel in Klassieker voor 7,48 keer je inzet! KLIK HIER!

Trainer Phillip Cocu lijkt zijn zaakjes weer op orde te hebben bij PSV, dat zeven van zijn acht competitieduels dit seizoen wist te winnen. Het treffen met Heracles levert normaal gesproken ook geen problemen op. PSV won vijf van de laatste zes onderlinge ontmoetingen en verloor er nul. Bovendien zijn de Eindhovenaren nu al vijftien thuiswedstrijden op rij zonder puntenverlies.

Met de huidige vorm lijkt het ook wel goed te zitten, gezien de ruime zeges op FC Utrecht (1-7), Willem II (4-0) en VVV-Venlo (2-5). Belangrijkste inspirators zijn Hirving Lozano, Jürgen Locadia en Gaston Pereiro. De Uruguayaan kwam in de laatste twee duels tot scoren. Als hij ook tegen Heracles de trekker overhaalt krijg je 2,38 keer je inzet. Voor een goal van Locadia, die dit seizoen al zes keer het net vond, krijg je bij een zege 1,92 keer je inzet terug.

De meeste ogen zullen echter gericht zijn op Lozano, die in zes optredens al zes keer scoorde. De Mexicaan is op tijd fit en voor een treffer tegen Heracles krijg je 2,20 keer je inzet. Een overwinning van PSV kan extra mooi uitpakken als Feyenoord – Ajax in een remise eindigt. De laatste twee edities in De Kuip leverden een 1-1 gelijkspel op.

Als PSV door een goal van Lozano wint en de titelconcurrenten moeten genoegen nemen met een punt, dan krijg je bij bookmaker Mr. Green liefst 7,48 keer je inzet op.

Speel mee: Lozano scoort voor PSV en gelijkspel in Klassieker voor 7,48 keer je inzet! KLIK HIER!