Aangeslagen Mahi reageert: Ik heb echt spijt van mijn emotionele uitbarsting

Aangeslagen Mahi reageert: "Ik heb echt spijt van mijn emotionele uitbarsting"

21-10-2017 16:49
24

De door FC Groningen bestrafte Mimoun Mahi heeft spijt van zijn acties. Dat zegt de Marokkaanse aanvaller zaterdag tegen RTV Noord. Eerder op de dag werd bekend dat Mahi en collega-aanvaller Oussama Idrissi door de club uit de selectie zijn gezet. 

Groningen meldde dat de straf te maken heeft met een 'ontoelaatbare houding en gedrag' van het tweetal. "Ik heb de trainer niet geschoffeerd of zoiets, maar het was een situatie tijdens de wedstrijd. Ik reageerde in het veld te emotioneel en meer kan ik er niet over zeggen", laat Mahi weten

"Direct na de wedstrijd heb ik mijn excuses aangeboden en vanochtend nog een keer. Ik heb echt spijt van mijn emotionele uitbarsting, maar had niet gedacht dat ik geschorst zou worden", vervolgt de international, die volgens RTV Noord 'aangeslagen' is. Mahi vindt het enorm vervelend wat er is gebeurd. 

"De hele situatie is enorm pijnlijk. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de club. Maandagmorgen moet ik mij melden en dan moeten we op zoek naar de beste oplossing voor zowel mijzelf als voor de club. Ik vind het echt heel erg vervelend. Mensen die mij kennen weten dat ik normaal niet zo reageer."

Idrissi reageerde kort tegenover het medium. "Ik hoop dat je kunt respecteren dat ik nu niets kan en wil zeggen."

Lees ook: FC Groningen grijpt keihard in: Mahi en Idrissi uit de selectie gezet