Problemen nemen toe voor Bosz: Dortmund geeft ruime voorsprong uit handen

Problemen nemen toe voor Bosz: Dortmund geeft ruime voorsprong uit handen

21-10-2017 17:21
19

Peter Bosz heeft opnieuw niet gewonnen met Borussia Dortmund. Op bezoek bij Eintracht Frankfurt kwam de nummer één van Duitsland niet verder dan een 2-2 gelijkspel. 

Dortmund begon goed aan het duel en kwam dan ook verdiend op voorsprong na negentien minuten spelen. Voormalig Feyenoorder Nuri Sahin maakte de openingstreffer. In de tweede helft ging het moeizamer voor de koploper van Duitsland. Toch werd het 0-2 door een treffer van Dortmund-sensatie Maximilian Philipp. 

Na de tweede treffer ging het echt bergafwaarts voor de ploeg van Bosz. Sebastien Haller, tot afgelopen zomer spits van FC Utrecht, maakte vanaf de penaltystip 1-2 na 64 minuten spelen. Vier minuten later completeerde Marius Wolf de comeback van Eintracht door de 2-2 op het scorebord te krijgen. 

Vorige week verloor Dortmund in eigen huis met 2-3 van RB Leipzig. Deze week werd ook het Champions League-treffen met APOEL Nicosia niet winnend afgesloten. Ondanks het nieuwe puntenverlies staat Dortmund nog altijd bovenaan in de Bundesliga. Daar kan Bayern München zaterdag wel verandering in brengen, als het wint van Hamburger SV.

Overige uitslagen:
FC Augsburg - Hannover: 1-2
Mönchengbladbach - Leverkusen: 1-5
RB Leipzig - Stuttgart: 1-0
Bayern München speelt om 18.30 uur een uitwedstrijd tegen HSV.