Bekritiseerde Pastoor bijt van zich af: 'Waarom stel je die vraag op die manier?'

Bekritiseerde Pastoor bijt van zich af: 'Waarom stel je die vraag op die manier?'

21-10-2017 22:25
5

Alex Pastoor heeft zich geen moment druk gemaakt om alle kritiek op zijn positie. De Sparta-trainer stond onder druk vanwege de magere resultaten in Rotterdam-West en boekte zaterdagavond tegen Excelsior voor het eerst sinds 10 september een resultaat in een Eredivisie-wedstrijd.

"Of we dit nog om gaan keren met mij als trainer? Ja natuurlijk", bijt Pastoor van zich af in gesprek met FOX Sports. "Waarom stel je nou op die manier die vraag? Wil jij er ook aan bijdragen dat de trainer naar de uitgang geduwd wordt?" Pastoor laat weten dat hij geen boodschap heeft aan de ophef binnen de vijfde Sparta-colonne. "De spelers en ik hebben dat niet. Dit gaat al honderd jaar zo. Waarom zou ik me daar druk om maken?"

Wedden

Meer odds

"Als het ophoudt tussen mij en mijn spelersgroep of mijn staf, dan trek ik zelf wel aan de palen", vervolgt Pastoor, die benadrukt dat hij nog altijd uitstekend samenwerkt met de Sparta-selectie. "Anders had ik wel een ander antwoord gegeven." Eerder op de avond had veteraan Michel Breuer al benadrukt dat de spelersgroep nog altijd achter Pastoor staat.