'Had de trainer ook aangegeven. Ze zaten steeds met poep in de broek op de bank'

'Had de trainer ook aangegeven. Ze zaten steeds met poep in de broek op de bank'

21-10-2017 23:02
6

ADO Den Haag boekte zaterdagavond een 0-2 zege op bezoek bij VVV-Venlo. Het was voor de Hagenaars alweer de derde uitoverwinning op rij en aanvoerder Aaron Meijers is maar wat blij met deze mijlpaal.

Volgens Meijers heeft ADO de overwinning verdiend. "Toen zij vanaf de tachtigste minuut lange ballen gingen geven, wisten we het even niet meer", vertelt de linksback aan FOX Sports. "Maar zij creëerden ook niets, hoor. Zij loerden heel erg op lopende mensen en dat hadden wij wel redelijk onder controle."

Meijers leidde de beslissende 0-2 in met een lange bal op invaller Thijmen Goppel. De debutant kreeg de bal niet onder controle, maar leverde onbedoeld een assist op Bjorn Johnsen. Meijers kon er wel om lachen. "Was leuk geweest als hij hem zelf had gemaakt. Nu is mijn assist uit de boeken, maar heeft hij hem op zijn naam. Ook mooi. Ik ben een teamspeler hè haha."

De ADO-captain heeft echter één kritiekpunt: de huidige nummer negen van de Eredivisie moet wedstrijden eerder beslissen. "Dat had de trainer ook al aangegeven. Het zijn elke keer zuinige overwinningen. Ze zitten op de bank steeds met poep in de broek in de slotfase."

No Poll