LIVE-discussie: PSV met teruggekeerde Lozano op jacht naar record uit 2005

LIVE-discussie: PSV met teruggekeerde Lozano op jacht naar record uit 2005

22-10-2017 11:32
36

Koploper PSV trapt zondagmiddag om 12.30 de Eredivisie-zondag in gang. Nummer twaalf Heracles, dat dit seizoen nog geen uitoverwinning heeft geboekt, komt op bezoek in het Phillips Stadion. De Eindhovenaren hebben inmiddels vijftien thuiswedstrijden op rij gewonnen, waardoor het record uit 2005 (achttien thuiszeges op rij) in zicht komt.

PSV heeft smaakmaker Hirving Lozano weer terug. De Mexicaan keerde met een elleboogblessure terug van de interlandbreak en moest het uitduel met VVV-Venlo nog aan zich voorbij laten gaan. Lozano neemt de plek in van Steven Bergwijn, die juist geblesseerd uitviel in De Koel.

Heracles moet het stellen zonder vleugelaanvaller Brahim Darri, die afgelopen zondag tegen Vitesse uitviel met een hamstringblessure. Kristoffer Peterson is zijn vervanger. Verder worden Lerin Duarte en Paul Gladon vervangen door Bart van Hintum en Jaroslav Navratil.

De opstellingen:

PSV: Zoet; Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet; Hendrix, Van Ginkel, Pereiro; Lozano, De Jong, Locadia.

Heracles Almelo: Castro; Droste, Pröpper, Hardeveld, Van Hintum; Monteiro, Niemeijer, Pelupessy; Kuwas, Navratil, Peterson.