Keizer na Feyenoord-Ajax: Of hij boos op me is geweest? Nee, dat niet

Keizer na Feyenoord-Ajax: "Of hij boos op me is geweest? Nee, dat niet"

22-10-2017 16:51
35

Het feit dat Klaas-Jan Huntelaar én Kasper Dolberg hebben gescoord tegen Feyenoord, zorgt ervoor dat Marcel Keizer een nog lastigere puzzel moet leggen. De Ajax-trainer weet dat het voor hem moeilijker gaat worden om een van de twee teleur te stellen in de komende wedstrijden.

Dolberg heeft de concurrentiestrijd verloren van Huntelaar. Keizer: "Of hij boos op me is geweest? Nee, dat niet. Uiteraard wil hij spelen", zegt Keizer tegen FOX Sports. "Kasper is een reëele jongen en weet dat hij een tijd lang onder zijn niveau heeft gespeeld. Als je Huntelaar in de selectie hebt, kan het gebeuren dat je op de bank komt. Ze maken het wel erg moeilijk voor me, want ze scoren allebei."

Keizer ziet dat Ajax het langzaam maar zeker op de rit begint te krijgen na de 1-4 zege op Feyenoord. "We komen echt van ver. Er is van alles gebeurd. Dit is wel een lekkere stap om vooruit te gaan. De afgelopen weken wonnen we ook, maar dit is een hele grote stap."

Het maakte Keizer niet uit hoe er gewonnen werd van Feyenoord. "Van tevoren heb ik gezegd dat ik het prima vond als we met mooi spel zouden winnen, maar als we met slecht spel zouden winnen het me een worst zou wezen."