Onana: Ik heb iets voor ze gedaan, omdat ik weet dat ze daarvan houden

Onana: "Ik heb iets voor ze gedaan, omdat ik weet dat ze daarvan houden"

22-10-2017 17:10
33

André Onana had van tevoren wel verwacht dat Ajax Feyenoord met 1-4 op zou rollen. Dat had volgens de doelman te maken met het grote vertrouwen binnen de Amsterdamse selectie.

"Ik had het wel verwacht", zegt Onana tegen Ajax TV. "De manier waarop we hebben gespeeld. We hebben hard gewerkt. Als we zo doorgaan, kunnen we van iedereen winnen. Ik had er veel vertrouwen in. Ik ken m'n team. Een team met veel talent. Het was een belangrijke wedstrijd voor ons. Nu moeten we drukzetten op PSV."

Wedden

Meer odds

Onana was belangrijk bij de penalty van Nicolai Jörgensen, die hij stopte. De Kameroener heeft de Deen goed geanalyseerd. "Ik heb gewoon gewacht. Ik ken Jörgensen goed. Ik heb wat video's van hem gezien en besloot om naar links te duiken. Het was een goede redding."

De overwinning is volgens Onana niet alleen belangrijk voor de Ajax-spelers, maar ook voor de fans. "Ze hadden er bij willen zijn, maar het mocht niet. Ik heb iets voor ze gedaan, omdat ik weet dat ze daarvan houden. Het was belangrijk om hier te winnen. Iedere keer als er gescoord wordt ga ik tekeer. Ik weet niet eens wat ik doe", aldus Onana, die niet blij was met de tegengoal van Feyenoord. Daar ging defensief geklungel aan vooraf. "Als ze willen scoren, moeten ze echt beter zijn dan wij. Dan moeten we niet zo'n shitgoal weggeven."