Feyenoorders over spreekkoren: We schaamden ons kapot. Nog steeds het geval

Feyenoorders over spreekkoren: "We schaamden ons kapot. Nog steeds het geval"

22-10-2017 18:25
67

Met de pest in zijn lijf stond Jean-Paul Boëtius zondagmiddag de pers te woord. De aanvaller van Feyenoord schaamde zich naar eigen zeggen kapot voor de 1-4 nederlaag tegen Ajax. VoetbalPrimeur sprak met Boëtius. 

Emile van de Sande
ROTTERDAM

De verslagenheid was enorm in de Feyenoord-kleedkamer. "De sfeer was moordend, natuurlijk. Niemand is tevreden, zéker niet met de manier waarop het vandaag gegaan is", zegt Boëtius onder meer tegen VoetbalPrimeur. "Het is nu weer even door de zure appel heen bijten en toewerken naar de bekerwedstrijd. De laatste weken vallen de resultaten tegen, dus iedereen moet bij zichzelf te rade gaan wat er fout gaat en hoe we het kunnen omdraaien. Daarna kunnen we als team de draad weer oppakken."

Het Legioen was genadeloos voor de eigen ploeg. In De Kuip was de onvrede bijna tastbaar. Of de Feyenoord-aanhang té negatief was? "Nee, de eerste keer dat ik het publiek echt negatief hoorde was toen we 1-4 achter stonden. Dan snap ik het wel", zegt Boëtius. Zelfs voor de 'schaam je kapot'-spreekkoren kon de teleurgestelde linksbuiten begrip opbrengen. "We schaamden ons ook kapot. Dat is nog steeds het geval."