Maar dat moeten we niet als excuus aanhalen. Ajax heeft verdiend gewonnen

"Maar dat moeten we niet als excuus aanhalen. Ajax heeft verdiend gewonnen"

22-10-2017 18:45
27

Karim El Ahmadi merkt dat de vele wisselingen in het Feyenoord-elftal de resultaten niet ten goede komen. Zondag gingen de Rotterdammers redelijk kansloos onderuit tegen Ajax (1-4). Het is de zoveelste tegenslag in korte tijd voor Feyenoord. 

Emile van de Sande
ROTTERDAM

Giovanni van Bronckhorst moest de afgelopen weken vooral in de verdediging noodgedwongen veel rouleren. "We missen vastigheden", concludeert El Ahmadi na de Klassieker in gesprek met de aanwezige pers. "Maar dat is normaal als je vanaf de tweede wedstrijd van het seizoen elke week met nieuwe spelers moet spelen. Maar dat moeten we niet als excuus aanhalen. We waren vandaag gewoon ondermaats. Ajax heeft verdiend gewonnen."

El Ahmadi nuanceert zijn uitspraken daarna. "Iedereen heeft het nu over de verdediging, maar we hebben allemaal gefaald. We moeten allemaal in de spiegel kijken omdat het gewoon niet goed was. Dat het niet goed gaat kan iedereen wel zien. Dat we nu in de hoek zitten waar de klappen vallen is duidelijk. Vooral qua uitslagen, maar ook qua blessures. Maar we moeten door."