Dolberg scoort eindelijk: 'Vreemd hier, ik dacht dat ze niet telden'

Dolberg scoort eindelijk: 'Vreemd hier, ik dacht dat ze niet telden'

22-10-2017 20:37
40

Kasper Dolberg bewaarde zijn eerste treffers van het Eredivisie-seizoen voor een uitstekende gelegenheid. De jonge Ajax-spits viel zondagmiddag in tegen Feyenoord bij een 1-1 stand en was in de slotfase van doorslaggevende waarde met twee treffers. De sfeer in De Kuip vond Dolberg maar vreemd, vertelde hij na afloop voor de camera van FOX Sports. 

Na zijn goals  - de 1-2 en de 1-4 - bleef het doodstil in het stadion. "Het is vreemd hier. Normaal hoor je geluid, maar hier was het stil. Ik dacht dat ze niet telden", aldus de negentienjarige aanvaller, die al weken op de bank zit. Klaas-Jan Huntelaar krijgt van trainer Marcel Keizer de voorkeur als basisspeler. 

Wedden

Meer odds

"Hopelijk kan ik hierop bouwen", aldus Dolberg, die zelfs begrijpt dat de coach van Ajax voor Huntelaar kiest. "Want de beste moet spelen en dat is Klaas-Jan geweest. Iedereen kon zien dat ik niet op het niveau zat waar ik hoor te zitten, dus ik snapte het wel. Natuurlijk wil ik altijd spelen en ik voel altijd dat ik het team kan helpen met het maken van goals, maar ik accepteerde het."