'Had het niveau van Messi en Neymar kunnen halen, maar ik hield niet van trainen'

'Had het niveau van Messi en Neymar kunnen halen, maar ik hield niet van trainen'

23-10-2017 08:21
24

Antonio Cassano had een grootse carrière kunnen hebben, als hij had iets beter voor zichzelf had gezorgd. Dit beweert het inmiddels 35-jarige enfant terrible in gesprek met RaiSport.

Cassano kwam uit voor onder meer AS Roma, Real Madrid, AC Milan en Internazionale, maar viel vooral op met uitspattingen buiten het veld. "Mijn probleem is dat ik nooit weet met wat voor stemming ik wakker word", aldus de aanvaller. "Ik had het niveau van Messi en Neymar kunnen halen als ik een andere kop zou hebben. Maar ik hield niet van trainen, ik at wat ik wilde… Ik heb mezelf gewoon kapotgemaakt."

Deze zomer kondigde Cassano tot twee keer toe zijn afscheid aan, maar de Italiaan beweert dat hij nog steeds niet definitief gestopt is. De voetbalwereld kan Cassano echter steeds minder bekoren. "Mannen als Francesco Totti en ik speelden nog op straat, tussen de geparkeerde auto's. Tegenwoordig is het allemaal zo georganiseerd, met al die iPads. Ik zie in Italië alleen nog maar organisatie en geen enkel talent. Wedstrijden in de Serie A zijn zo slaapverwekkend dat ik liever kijk naar jongens die in het park een balletje trappen."