Ajax-spits verwacht nieuwe discussie: Daar ben ik honderd procent zeker van

Ajax-spits verwacht nieuwe discussie: "Daar ben ik honderd procent zeker van"

23-10-2017 09:36
14

De doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg (tweemaal) tegen Feyenoord zorgen voor een nieuwe spitsendiscussie bij Ajax. Dat verwacht Dolberg.

De twintigjarige Deen kwam in de Klassieker van de bank en wees Ajax met twee treffers de weg naar een 1-4 overwinning. "Het is moeilijk te zeggen of ik het de trainer nu moeilijk heb gemaakt. Of er weer een spitsendiscussie ontstaat? Daar ben ik honderd procent zeker van", aldus Dolberg in De Telegraaf.

"Deze treffers zijn heel belangrijk voor me. Ik had al lang het gevoel dat de doelpunten weer zouden komen. Op de trainingen ging het steeds beter. Maar je moet het nog wel even in de wedstrijden laten zien. Dan is dit wel een leuk duel om dat te doen", vervolgt hij. "De fans van Feyenoord laten blijken dat ze ons echt haten, maar ik vind dat wel funny."

Dolberg stelt dat hij altijd in zichzelf is blijven geloven. "Ik begreep wel dat de trainer voor Klaas-Jan (Huntelaar, red.) koos, want ik scoorde niet. Als ik trainer was zou ik ook degene opstellen die wel doelpunten maakt. En dat deed Huntelaar toen de coach van spits wisselde."