Younes getergd na Klassieker: 'Ben je serieus? Ja? Heb je de wedstrijd gezien?

Younes getergd na Klassieker: 'Ben je serieus? Ja? Heb je de wedstrijd gezien?"

23-10-2017 11:23
52

Amin Younes is het niet eens met de stelling dat Ajax zondag matig speelde in De Kuip. De Duitse linksbuiten vindt dat de Amsterdammers zich in een moeilijke wedstrijd goed gehouden hebben.

Als Younes van NUsport de vraag krijgt hoe het kan dat Ajax zo slecht speelt en toch met 1-4 wint, kijkt hij de verslaggever verbaasd aan. "Ben je serieus? Heb je de wedstrijd gezien? Ja? Dan ben ik het niet eens met jou", begint Younes, die het wél een rommelige wedstrijd vond. "Daar heeft de scheidsrechter ook veel aan gedaan. Hij had geen rechte lijn."

"Maar ik ben het niet eens met jou, sorry. We spelen hier in De Kuip, hebben geen supporters hier. Het is een moeilijke wedstrijd. Of ik getergd ben? Nee, helemaal niet. Ik ben het alleen niet eens met jou", aldus Younes, die gematigd tevreden was over zijn eigen wedstrijd. "Het was niet heel best, maar ook niet heel slecht ofzo. Ik heb veel gelopen en gedaan voor het team. Hard gewerkt. Ik ben altijd de jongen die als eerst druk zet."

Dat hij afgelopen vrijdag in De Telegraaf zei te weinig rust te hebben gehad van Ajax, is voor hem een gepasseerd station. "Daarover praat ik niet meer. Daar heb ik een keer wat van gezegd en dan is het goed."