Belangstelling voor Koeman-positie: 'Clubs waar ik geïnteresseerd in kan zijn'

Belangstelling voor Koeman-positie: 'Clubs waar ik geïnteresseerd in kan zijn'

23-10-2017 19:43
4

Ryan Giggs ziet het wel zitten om Ronald Koeman op te volgen bij Everton. De Manchester United-legende denkt echter ook dat hij bij Leicester City niet zou mistaan. Beide clubs hebben recentelijk hun trainer op straat gezet.

"Als je naar de twee teams kijkt..Leicester is twee seizoenen geleden kampioen geworden, Everton is een fantastische club met een fantastische geschiedenis. Dat zijn clubs waar ik best geïnteresseerd in zou kunnen zijn", zegt Giggs in gesprek met Sky Sports. "Er zijn echter meerdere trainers die het wel zien zitten om daar trainer te worden."

Giggs zit zonder werk sinds José Mourinho is aangesteld bij Manchester United. Daarvoor was hij assistent-trainer onder Louis van Gaal. De voormalig buitenspeler heeft er geen geheim van gemaakt graag op eigen benen te willen staan. "Ik heb altijd gezegd dat ik open sta voor clubs die dezelfde ambitie als ik hebben. Ik wil clubs en spelers beter maken. Ik wil plezier hebben in voor ze te werken en wil ze uitdagen. Dan heb ik het over clubs in de Premier League, maar ook over clubs in de Championship en League One. Het gaat me meer om de filosofie van de club dan de status van de club."