Oranje-verdediger gelinkt aan Juve, Milan en Atlético: Ik kan niets beloven

Oranje-verdediger gelinkt aan Juve, Milan en Atlético: "Ik kan niets beloven"

24-10-2017 07:47
9

Stefan de Vrij heeft de intentie om een nieuw contract te ondertekenen bij SS Lazio. De Oranje-international zegt dat in gesprek met Lazionews24. De verbintenis van de 25-jarige De Vrij loopt in juli 2018 af. Onder meer Juventus, AC Milan en Atlético Madrid zouden interesse in hem hebben. 

"We zijn in gesprek met de club, dat is eigenlijk alles wat ik er op dit moment over kan zeggen. Ik kan niets beloven, want je weet in het voetbal nooit hoe het loopt. Ik hoop nog steeds op een akkoord met Lazio, maar ik weet niet of dat gaat gebeuren", wordt de stopper geciteerd. Zijn management onderhandelt al maanden met de clubleiding van de Serie A-subtopper. 

In 2014 verkaste De Vrij voor ongeveer acht miljoen euro van Feyenoord naar Lazio. Nu hij over een aflopend contract beschikt, is de rechtspoot een interessant doelwit voor grote clubs. Geruchtenwebsite Calciomercato schreef maandag dat het kwakkelende Milan De Vrij zelfs ziet als een mogelijke opvolger voor mega-aankoop Leonardo Bonucci. Hij stelt dit seizoen zwaar teleur in San Siro.