'Swift kon veel met de wind in de rug. Op eigen veld, kunstgras. Wij moeten door'

'Swift kon veel met de wind in de rug. Op eigen veld, kunstgras. Wij moeten door'

24-10-2017 18:44
24

Sam Larsson begint woensdag in de bekerwedstrijd tegen Swift in de basis bij Feyenoord. De Zweed hoopt zo snel mogelijk een einde te maken aan de moeizame reeks.

"Dat zal gebeuren", zegt Larsson tegen het Algemeen Dagblad. "We beseffen dat het beter moet. En we voelen druk omdat een speler van Feyenoord die altijd voelt. Maar niet de druk van buitenaf, we leggen ons die druk zelf op." De aanvaller is ondanks de zeperd tegen Ajax (1-4) vol vertrouwen voor de clash met Swift, dat in de eerste ronde stuntte tegen Vitesse.

"Ja, ik heb de beelden gezien dat Swift won van Vitesse. Die ploeg kon veel in de fase dat het de wind in de rug had. Op eigen veld, op kunstgras. Wij moeten gewoon de volgende ronde bereiken", aldus Larsson, die weer helemaal fit zegt te zijn, al miste hij door omstandigheden lang nog wat wedstrijdritme.

De linksbuiten beseft dat de nederlaag tegen Ajax hard aankwam in Rotterdam. De beelden van een aangeslagen Giovanni van Bronckhorst kreeg hij niet mee. "Leek het alsof hij zich in de steek gelaten voelde door spelers? Dat is niet de bedoeling. Deze ploeg laat niemand zakken, zeker de trainer niet. Het is tijd om op te staan."