Eredivisie-spits laat zich adviseren door 'astro-goeroe': Speciale oefeningen

Eredivisie-spits laat zich adviseren door 'astro-goeroe': "Speciale oefeningen"

25-10-2017 11:39
13

Een opvallende onthulling van Melvyn Lorenzen. De aanvaller van ADO Den Haag vaart naar eigen zeggen blind op een persoonlijke adviseur die zich bezig houdt met astrologie, geneeskunde en wiskunde. Ook zijn transfer naar Den Haag in de zomer werd nauwkeurig berekend. 

Lorenzen kampte in het verleden met diverse knieblessures. Hij werd meerdere keren geopereerd, vertelt de spits aan het Algemeen Dagblad"Ik werk al tweeënhalf jaar met hem samen. En - toi toi toi - sindsdien heb ik nergens meer last van gehad."

Wedden

Meer odds

Via een vriendin kwam Lorenzen bij de 'astro-goeroe' terecht. "Ze zei dat ze iemand kende die me kon helpen. Die man heeft toen een keer naar me gekeken en zei dat hij me helemaal fit kon maken. En dat heeft hij gedaan."

Om wie het precies gaat, laat Lorenzen in het midden. "Ik train ook met hem. Speciale oefeningen. Hij berekent veel met astrologie en wiskunde en kan me voor ongelukken behoeden. Het is moeilijk te verklaren, maar het werkt."

Ook toen Lorenzen in de zomer van Werder Bremen naar ADO verkaste, liet hij zich éérst adviseren. "Wat hij over ADO gezegd heeft, hou ik voor mezelf. Maar alles heeft zijn reden."