Droom komt uit bij Feyenoord: 'Zag al dat ik veel berichtjes had gekregen'

Droom komt uit bij Feyenoord: 'Zag al dat ik veel berichtjes had gekregen'

26-10-2017 09:54
16

Lutsharel Geertruida maakte woensdag tegen AVV Swift op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. De verdediger kan het nog nauwelijks geloven.

"Dit is een prachtig moment, zeker weten", zegt Geertruida op de website van Feyenoord. "Hier heb ik altijd van gedroomd. Ik ben een jongen van de club en een jongen van Rotterdam-Zuid. De afgelopen jaren reed ik elke dag met de tram langs De Kuip richting Varkenoord. Ik droomde ervan om daar te ooit spelen, die droom is nu uitgekomen."

Sinds mei is Geertruida in het bezit van een profcontract. "Dat was al mooi, maar ik had nooit verwacht dat ik een klein half jaar later al mijn debuut zou maken. Het is een mooie beloning voor het harde werken. Ik mocht al vroeg gaan warmlopen van de trainer. Later riep hij mij bij hem en wist ik dat het moment daar was", aldus de verdediger, die veel reacties kreeg "Ik zag wel dat ik al veel berichtjes op mijn telefoon had gekregen, ook van de jongens van Feyenoord Onder 19. Superleuk. Hopelijk mag ik dit seizoen vaker mijn minuten maken bij het eerste elftal."