In het kort: Ajax en PSV vóór Feyenoord, goed nieuws voor Neymar en Karsdorp

In het kort: Ajax en PSV vóór Feyenoord, goed nieuws voor Neymar en Karsdorp

27-10-2017 16:43
4

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

KNVB bepaalt speeldata achtste finales
KNVB heeft de speeldata en tijdstippen bepaald voor de achtste finales in het toernooi om de KNVB Beker. PSV en Ajax spelen woensdag 20 december tegen respectievelijk VVV-Venlo en FC Twente, terwijl Feyenoord het een dag later opneemt tegen Heracles Almelo. Bekijk het volledige schema hieronder:

Karsdorp met succes geopereerd
Rick Karsdorp is met succes geopereerd aan zijn knie, zo meldt AS Roma vrijdag. De Nederlandse pechvogel scheurde tijdens zijn debuut voor de Romeinen zijn knieband af en staat voorlopig buitenspel. Nu de operatie is afgerond, kan Karsdorp beginnen aan zijn revalidatieproces. 

Neymar slechts één duel aan de kant
Neymar hoeft maar één duel te brommen voor zijn rode kaart tegen Olympique Marseille. De Braziliaanse sterspeler heeft een schorsing van twee duels waarvan één voorwaardelijk opgelegd gekregen, waardoor hij wel het treffen met OGC Nice en Wesley Sneijder mist.