Hoge odd voor wederopstanding: Feyenoord profiteert van zware benen bij PSV

Hoge odd voor wederopstanding: Feyenoord profiteert van zware benen bij PSV

28-10-2017 14:00
cw

Voor Feyenoord ligt er een mooie kans om wat dichter bij koploper PSV te kruipen. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst treft hekkensluiter Roda JC, terwijl de Eindhovenaren naar Vitesse moeten. De bookmaker heeft een fraaie odd voor een wederopstanding.

Speel mee: Feyenoord wint en PSV morst punten voor 2,90 keer je inzet! KLIK HIER!

Wedden

Meer odds

Feyenoord kreeg vorige week een tik van Ajax, maar het is tijd om de rug te rechten. Nicolai Jörgensen heeft meer wedstrijdritme en zal zijn scherpte terug hebben. Dat scheelt een flinke slok op de borrel. Bovendien zijn de Rotterdammers ongeslagen in de laatste elf duels met Roda. De Limburgers verloren dit seizoen zeven van hun negen wedstrijden en staan laatste.

PSV mag de ranglijst aanvoeren, helemaal koek en ei is het niet. De ploeg moest donderdag diep gaan in de bekerwedstrijd tegen FC Volendam. Met een groot deel van de vaste kern gewoon in de basis, werden de Noord-Hollanders pas na 120 minuten aan de kant gezet. Vitesse is al uitgeschakeld in de beker en kon zich dus in alle rust voorbereiden op het treffen met PSV.

De Arnhemmers, die eerder onder meer met 1-2 wonnen van Ajax, lijken 'the best of the rest' in de Eredivisie. Als ze winnen of gelijkspelen tegen PSV en Feyenoord is Roda de baas, dan krijg je bij bookmaker Mr. Green liefst 2,90 keer je inzet!

Speel mee: Feyenoord wint en PSV morst punten voor 2,90 keer je inzet! KLIK HIER!