Verhuurde Feyenoorder ergert zich aan kwaliteit om hem heen: Die indruk wekt hij

Verhuurde Feyenoorder ergert zich aan kwaliteit om hem heen: "Die indruk wekt hij"

28-10-2017 14:41
21

Roda JC-trainer Robert Molenaar is blij dat hij dit seizoen de beschikking heeft over Feyenoorder Simon Gustafson. De Zweed treedt dit weekend aan tegen de club die hem dit seizoen verhuurt aan de Kerkradenaren.

"Hij is ons gegund. Dankzij de contacten met Martin van Geel (ex-directeur Roda JC, red.) konden we Simon krijgen", zegt Molenaar in De Telegraaf. "Je ziet aan hem dat hij meer kwaliteit heeft dan de gemiddelde Eredivisie-speler." De kwaliteit bij Roda JC om hem heen valt echter tegen. "Daar ergert hij zich aan, althans die indruk wekt hij. Maar we doen er alles aan om het om hem heen goed in te vullen."

Molenaar vindt het niet een nadeel dat Gustafson zich niet zo snel uitspreekt. "Hij heeft echt wel een mening, maar geeft die pas als er om wordt gevraagd. Hij komt ook met suggesties om ons spel te verbeteren en hij heeft een bepaald gif. Noem het temperament, waardoor hij af en toe een gele kaart pakt. Maar door dat temperament is hij ook bij Feyenoord terechtgekomen. Ik hoop dat hij zijn carrière uiteindelijk in De Kuip in Rotterdam kan verlengen."