Brenet opent jacht op Lerby, Van der Sar en Reiziger: Wel met een overwinning

Brenet opent jacht op Lerby, Van der Sar en Reiziger: "Wel met een overwinning"

29-10-2017 16:40
14

Joshua Brenet heeft het clubrecord van Berry van Aerle geëvenaard en kan op jacht naar het record van de langst ongeslagen speler in de Eredivisie. Door de 2-4 zege bij Vitesse is Brenet ongeslagen in zijn laatste 49 competitiewedstrijden.

Komend weekend speelt PSV thuis tegen FC Twente. De vleugelverdediger kan dan het record verbreken. "Maar dan wel met een overwinning, dat is veel belangrijker", zegt Brenet tegen het Eindhovens DagbladHet Eredivisie-record van de langst ongeslagen speler staat op naam van Søren Lerby, die in dienst van Ajax en PSV 59 wedstrijden achtereen niet verloor. Ook Edwin van der Sar (55 duels) en Michael Reiziger (54 duels) staan nog boven Brenet.

Wedden

Meer odds

"Ongeslagen blijven is allemaal mooi en aardig, maar wij willen elke wedstrijd winnen. Ik denk dat we vandaag opnieuw hebben laten zien dat we er als een team staan, waarbij iedereen zijn taken en verantwoordelijkheden goed kent. We hebben het vertrouwen dat we kunnen scoren, omdat we met onder anderen Hirving Lozano en Jürgen Locadia, maar ook met bijvoorbeeld Gastón Pereiro heel doelgerichte spelers in huis hebben", aldus de PSV'er.