Onrust blijft bij FC Groningen: Twee spelers hebben zich slecht gedragen

Onrust blijft bij FC Groningen: "Twee spelers hebben zich slecht gedragen"

30-10-2017 07:18
14

Ron Jans, technisch directeur van FC Groningen weigert het achterste van zijn tong te laten zien in de kwestie rond Mimoun Mahi en Oussama Idrissi. De twee aanvallers werden vorige week uit de selectie gezet.

Groningen beleeft zware tijden en verwijderde vorige week, na weer een nederlaag, Idrissi en Mahi om disciplinaire redenen uit de selectie. "We hebben gegronde redenen om hierover niet alles te vertellen", reageert Jans geheimzinnig op de vraag bij Studio Voetbal waarom de twee aanvallers, dit seizoen samen goed voor zeven goals, zijn verbannen.

De Groningen-directeur weigert het achterste van zijn tong te laten zien. "Wat er is gebeurd, is balen. Twee spelers hebben zich slecht gedragen, de een slechter dan de ander. Ik hoop dat ze er morgen weer bij zijn."

Over een ontslag van Ernest Faber lijkt nog niet te worden gesproken. Ook zondag ging Groningen onderuit (2-1 bij Sparta). Jans: "We proberen er met zijn allen uit te komen. Er kan een situatie ontstaan die niet te houden is, maar voor het duel met Heracles (zaterdag, red.) gaat er niets gebeuren."