Het verschil tussen Ajax en Feyenoord is nu vooral Jones-Onana

"Het verschil tussen Ajax en Feyenoord is nu vooral Jones-Onana"

30-10-2017 07:38
52

André Onana maakt volgens Willem Vissers het verschil bij Ajax. De tafelgast van Studio Voetbal liet zondagavond dat Onana punten pakt voor de Amsterdammers, terwijl collega Brad Jones dat juist niet doet namens Feyenoord.

"Het verschil tussen Ajax en Feyenoord is nu vooral Jones-Onana", stelt Vissers. "Onana redt Ajax gewoon tegen Willem II en ook tegen Feyenoord." De huidige vorm van Feyenoord-doelman Jones kan Vissers minder bekoren, maar de Australiër is niet de enige in Rotterdam-Zuid die zijn niveau vooralsnog niet haalt. "Het ergste vind ik dat alle dragende spelers van Feyenoord, waaronder Jones, het laten liggen."

Wedden

Meer odds

De regerend landskampioen staat nu tien punten achter koploper PSV, maar Vissers wil Feyenoord nog niet afschrijven. "Ik heb ooit in februari een verhaal geschreven over Ajax, dat onder Frank de Boer wéér geen kampioen werd. Sinds ze toen toch kampioen zijn geworden, ben ik daarvan af. En weet je nog in 2007? Die wereldberoemde titel van PSV? Dus je kunt het niet zeggen."