AC Milan houdt hoop op PEC Zwolle-flop: Hij heeft een zeer goed contract

AC Milan houdt hoop op PEC Zwolle-flop: "Hij heeft een zeer goed contract"

30-10-2017 15:07
14

Bij PEC Zwolle wilde het niet vlotten, maar AC Milan heeft Hachim Mastour nog niet opgegeven. Dat beklemtoont Milan-directeur Massimiliano Mirabelli.

Mastour traint dit seizoen op Milanello, het trainingscomplex van de Italiaanse grootmacht. Daar houdt hij vooral zijn conditie op peil. "Maar we hebben Mastour nog niet opgegeven", vertelt Mirabelli aan Milan News. "We willen hem nieuw leven geven. Dat is onze plicht."

Toch deed Milan er afgelopen zomer alles aan om Mastour van de hand te doen. De negentienjarige Italiaan met Marokkaanse wortels vond echter geen nieuwe club vanwege zijn buitengewone salaris. "Hij heeft een zeer goed contract voor een negentienjarige", bevestigt Mirabelli.

Mastour speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij PEC Zwolle, na een goed woordje van zaakwaarnemer Mino Raiola. De aanvaller kon echter geen moment overtuigen. De Eredivisie-teller stokte bij 150 minuten in 5 optredens. Scoren deed hij niet. De gehypete Mastour werd jaren geleden nog een grote toekomst voorspeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie