Update: Martina ontslagen uit ziekenhuis na nare valpartij in Lyon

Update: Martina ontslagen uit ziekenhuis na nare valpartij in Lyon

02-11-2017 23:10
5

Cuco Martina verblijft in ieder geval één nacht in een Frans ziekenhuis. De rechtsback van Everton kwam donderdag tijdens het Europa League-duel met Olympique Lyon (3-0 verlies) helemaal verkeerd terecht na een luchtduel. Martina werd minutenlang behandeld op het veld en moest uiteindelijk op een brancard worden weggedragen. 

Na de wedstrijd in Lyon kwam Everton via de officiële kanalen met een medische update over de vleugelverdediger, die afgelopen zomer de overstap maakte van Southampton naar The Toffees. 'Martina is naar het ziekenhuis vervoerd en daar zal hij vanavond in de gaten worden gehouden.'

"Hij had veel last van zijn hoofd en van zijn nek", wordt interim-manager David Unsworth geciteerd. "Hij is direct naar het ziekenhuis gegaan en daar zijn scans gemaakt. We wensen Cuco uiteraard veel beterschap." In Engelse media wordt gesproken van een 'horror injury' voor de oud-speler van FC Twente, RKC Waalwijk en RBC Roosendaal.  

Update 23.10: Via de officië kanalen meldt Everton inmiddels dat Martina de nacht níet zal doorbrengen in een Frans ziekenhuis. De back is inmiddels onderzocht en kan gewoon met het vliegtuig mee naar Liverpool.