'Dat begreep ik niet. Ik denk niet dat het iets met Kramer te maken heeft'

'Dat begreep ik niet. Ik denk niet dat het iets met Kramer te maken heeft'

05-11-2017 20:12
9

Michiel Kramer werd zondagmiddag na zijn invalbeurt voor Feyenoord uitgefloten door de fans van ADO Den Haag, maar aanvoerder Aaron Meijers weet niet waarom. Kramer maakte twee jaar geleden de stap van Den Haag naar Rotterdam-Zuid.

Dat de Feyenoord-spits niet met open armen ontvangen werd, zorgde voor verbazing bij Meijers. "Dat begreep ik ook niet, want hij is hier gewoon geliefd. Ik denk dat het niets met Kramer te maken heeft. Ik verbaasde me er ook over", zegt Meijers voor de camera van Voetbal Inside.

Meijers maakte tegen Feyenoord naar eigen zeggen de mooiste goal uit zijn carrière. "Ja, dat denk ik wel. Op de training maak ik ook weleens een aardige goal, maar die ziet niemand.  Deze was mooi. Ik scoor sowieso niet zo vaak. Een FIFA-goal? Het ging vrij vlot. El Khayati gaf hem wat matig door de lucht. Ik had hem liever over de grond gehad, maar achteraf ben ik blij dat hij het zo gedaan heeft."

De verslaggever grapt door te zeggen dat er scouts van FC Barcelona op de tribune zaten in Den Haag. "Als Barcelona alleen die goal heeft gezien, kom ik in aanmerking", zegt Meijers. "Dan moeten ze alleen die dertig seconden hebben gezien, want anders gaat er een vette streep doorheen."