Grote belangstelling voor signeersessie met ex-Ajacied: Mensen bij de roltrap

Grote belangstelling voor signeersessie met ex-Ajacied: "Mensen bij de roltrap"

06-11-2017 12:57
16

Voormalig Ajax-spits Stefan Pettersson publiceerde onlangs zijn autobiografie en hield zaterdagmiddag ter promotie een signeersessie in Amsterdam. De aanwezigheid van de nog altijd populaire Zweed kon op veel belangstelling van Ajax-fans rekenen.

De massale aanwezigheid van de Amsterdamse supporters was een meevaller voor auteur Mike van Damme. "Iedereen heeft nog die beelden van Litmanen voor zich, die signeersessie was helemaal gekkenhuis", laat hij weten aan Ajax Showtime. "Stefan is misschien iets minder populair omdat hij de Champions League toen niet heeft gewonnen, maar wel de UEFA Cup. Ik dacht vanochtend wel: ik hoop dat er volk staat. En dan zie je dat er nu nog steeds mensen bij de roltrap staan."

Pettersson nam zijn tijd voor de supporters en ging bovendien in op de staat van het huidige Ajax. De Zweed ziet dat zijn 'opvolger' Kasper Dolberg worstelt met zijn vorm, maar hoopt dat de Deen er snel weer bovenop komt. "Vandaag, met alle media en internet, krijgen ze zo vaak en zo snel van alles over zich heen en het is moeilijk dat goed te beheersen. Ik denk dat hij wel met beide benen op de grond blijft staan. Hij moet vooral heel hard blijven trainen. Daar gaat het om."