Boodschap voor PSV: 'Leuk, maar transfer zit helemaal niet in m'n hoofd'

Boodschap voor PSV: 'Leuk, maar transfer zit helemaal niet in m'n hoofd'

06-11-2017 15:48
15

De gewilde Hassane Bandé zint niet op een transfer. Half Europa, waaronder PSV, volgt de negentienjarige aanvaller van KV Mechelen, maar hij heeft vooralsnog geen plannen.

Bandé wil in elk geval het seizoen afmaken bij Mechelen. "Met een transfer zit ik helemaal niet in mijn hoofd. De interesse van die clubs is leuk en ooit wil ik wel hogerop, maar ik ben volledig gefocust op KV Mechelen. Ik kan hier spelen, groeien en hopelijk ook blijven scoren", zegt Bandé in Het Nieuwsblad.

De talentvolle aanvaller uit Burkina Faso is bezig aan zijn eerste seizoen in België. Vóór zijn overstap naar Mechelen liep hij stage bij Anderlecht, dat nu ook concreet geïnteresseerd is. "Iedereen kan zich vergissen", reageert Bandé. "Ze hadden al genoeg spelers, vandaar dat ze mij geen kans gaven."

Maandagochtend meldde Het Laatste Nieuws dat Bandé wordt gevolgd door PSV. Marcel Brands, technisch manager van de Eindhovense club, zou afgelopen weekend op de tribune hebben gezeten om de aanvaller aan het werk te zien.