Balende Feyenoorder: 'Spookte door mijn hoofd, werd er niet blij van'

Balende Feyenoorder: 'Spookte door mijn hoofd, werd er niet blij van'

07-11-2017 09:48
22

Steven Berghuis denkt dat het goed is dat hij en een aantal van zijn Feyenoord-collega's even weg zijn uit Rotterdam. Het loopt al weken voor geen meter bij de kwakkelende kampioen van Nederland. Berghuis hoopt bij het Nederlands elftal zijn gedachten te kunnen verzetten. 

"Vorig seizoen was het anders. Dan wilde je met Feyenoord in een flow blijven. Nu is het juist lekker om even in een nieuwe omgeving te zijn", aldus de aanvaller in gesprek met NUsportSamen met Tonny Vilhena vormt hij de Rotterdamse afvaardiging bij Oranje. Ook veel collega's hebben verplichtingen tijdens de interlandperiode. 

"Hopelijk komt iedereen met een redelijk gevoel terug en kunnen we over twee weken tegen VVV-Venlo eindelijk weer eens een overwinning boeken." 

Zondag was Berghuis de grote schlemiel van Feyenoord. Tijdens het uitduel met ADO Den Haag (2-2) miste hij diverse grote kansen. "De kansen spookten nog wel even door mijn hoofd gister en vandaag. Ik werd er niet blij van. Maar goed, nu bij Oranje wil ik het achter met laten en ga ik voor mijn kans."