Portugese pers: Braziliaan Gabigol mogelijk in winterstop naar PSV

Portugese pers: Braziliaan Gabigol mogelijk in winterstop naar PSV

07-11-2017 20:08
29

Het Braziliaanse toptalent Gabriel Barbosa is door Internazionale verhuurd aan Benfica, maar komt daar niet uit de verf. In Italiaanse en Portugese media wordt nu bericht over een mogelijke stap naar PSV.

Dat melden onder meer O Jogo en Record dinsdag. Barbosa, beter bekend als Gabigol, werd in de zomer van 2016 voor ongeveer 25 miljoen euro naar Italië gehaald, maar kon de hoge verwachtingen bij het Inter van Frank de Boer niet waarmaken. Ook na het vertrek van de Nederlandse trainer is het er niet beter op geworden.

Inter heeft Gabigol dit seizoen gestald in de Portugese Primeira Liga, maar bij Benfica maakte hij als invaller pas dertien speelminuten. Inter ziet het kapitaal uit haar handen glippen en broedt op een oplossing. Daarbij valt dus de naam van PSV, waarvan niet bekend is of er interesse is in een winterse versterking voor de flank. Met Hirving Lozano, Steven Bergwijn, Jürgen Locadia en Gaston Pereiro beschikt PSV al over dubbele bezetting op de flanken.

Het is in ieder geval niet voor het eerst dat PSV in verband wordt gebracht met Gabigol. Afgelopen zomer werd hij op deadlineday ook aan de huidige koploper van de Eredivisie gelinkt.