Update: Anastasiou-opvolger na enkele uren al aangesteld: VVV-bekende tekent

Update: Anastasiou-opvolger na enkele uren al aangesteld: VVV-bekende tekent

Gepubliceerd: woensdag 8 november 2017 om 17:06wo 08-11-2017 om 17:06

Yannis Anastasiou is niet langer trainer van KV Kortrijk. De Griek lag al een tijdje onder vuur en is woensdagmiddag op straat gezet door de nummer vijftien van de Jupiler Pro League. 

Anastasiou begon het seizoen weliswaar met twee overwinningen, maar daarna ging het snel bergafwaarts.  Er werd sindsdien geen zege meer geboekt. Al sinds eind september ging het gerucht dat de voormalig spits waarschijnlijk snel zijn biezen kon pakken. Woensdag is het vonnis defintief geveld. Eind april signeerde Anastasiou nog een driejarig contract bij Kortrijk. 

Vorig seizoen stond de Griek aan het roer bij Roda JC. Dat werd ook bepaald geen succes. De Limburgers vochten het gehele seizoen tegen degradatie en moesten aan het einde van de rit ook deelnemen aan de nacompetitie. Anastasiou signeerde voor het einde van de competitie een contract bij Kortrijk.

In mei, middenin de play-offs tegen degradatie, besloot Roda om de trainer op non-actief te stellen. In november 2015 werd Anastasiou ook al ontslagen, toen door Panathinaikos.

Update 17.06: KV Kortrijk heeft al snel een opvolger gevonden van Yannis Anastasiou. Glen De Boeck is de nieuwe coach van de Jupiler Pro League-club. Hij was eerder werkzaam bij onder meer VVV-Venlo.   

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws