Naam Van Bronckhorst valt plots bij bookmaker: een van favorieten voor Britse klus

Naam Van Bronckhorst valt plots bij bookmaker: een van favorieten voor Britse klus

08-11-2017 15:39
26

Giovanni van Bronckhorst wordt door de Schotse bookmakers ineens gezien als een van de favorieten om de nieuwe manager van Rangers te worden. De naam van de Feyenoord-trainer valt woensdag in Schotland.

Rangers is sinds twee weken op zoek naar een nieuwe hoofdcoach na het ontslag van Pedro Caixinha. Derek McInnes is de grote favoriet om de nieuwe trainer te worden en wordt ook door de bookmakers als de nummer één gezien. Voor elke ingelegde euro krijg je er 1,33 terug.

Wedden

Meer odds

De naam van Van Bronckhorst werd tot woensdag nog nauwelijks niet genoemd, maar duikt opeens op als een van de favorieten. Na McInnes is de Feyenoord-coach in Schotland volgens de bookies de grootste kanshebber om aangesteld te worden als de nieuwe Rangers-manager. Voor elke ingezette euro kun je er vier verdienen bij een aanstelling van Van Bronckhorst. De oud-voetballer speelde tussen 2008 en 2001 voor Glasgow Rangers en won met de club twee keer de Premiership, twee keer de Scottish Cup en één keer de Schottish League Cup.