Pestende Championship-stopper gaat viral: Ik heb niets tegen kleine mensen
Barbet in duel met Chelsea-speler Pedro

Pestende Championship-stopper gaat viral: "Ik heb niets tegen kleine mensen"

Gepubliceerd: donderdag 9 november 2017 om 18:28do 09-11-2017 om 18:28

Yoann Barbet is een anonieme verdediger van Championship-club Brentford, maar afgelopen weekend was hij even wereldnieuws. De Fransman maakte zijn tegenstander belachelijk met diens lengte.

Barbet gaf Samu Saiz een schouderduw, waarna de kleine middenvelder van Leeds United fel van zich af beet. De beelden zeggen vervolgens voldoende: Barbet doet net alsof hij Saiz niet ziet vanwege diens geringe lengte. Het moment ging afgelopen weekend viral. Barbet ontsteeg daardoor de anonimiteit, maar had dat graag op een andere manier gedaan.

"Ik had niet verwacht dat het zo groot zou worden", vertelt Barbet aan het Franse 20 Minutes. "Het was niet gemeen, vind ik. Ik heb niets tegen Samu Saiz en kleine mensen in het algemeen. Voor dit moment waren we ook al met elkaar bezig, waarbij over en weer werd gescholden. Vandaar mijn reactie. Het was misschien niet de beste manier om te reageren, maar het kwam gewoon in me op."

Barbet zocht Saiz na Brentford - Leeds (3-1) op om zijn excuses te maken. "Ik wil hem de hand schudden, maar hij wilde daar niets van weten. Tijdens de wedstrijden hebben we trouwens ook al handen geschud. Ik begrijp zijn reactie, omdat ze niet echt lekker gaan de laatste weken. Mijn actie was waarschijnlijk verkeerd getimed."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws