Update: Willem II-speler gaat onder het mes en is maandenlang niet inzetbaar

Update: Willem II-speler gaat onder het mes en is maandenlang niet inzetbaar

14-11-2017 16:10
7

Voor Willem II-spits Etien Velikonja is het seizoen hoogstwaarschijnlijk al ten einde. De aanvaller is geblesseerd aan de knie en moet een operatie ondergaan, melden de Tilburgers via de officiële kanalen.

Willem II geeft geen verwachte herstelduur voor Velikonja, maar op Instagram schrijft de spits zelf: 'Helaas was mijn goal tegen Ajax waarschijnlijk mijn laatste goal dit seizoen door mijn knieblessure. Ik heb een operatie nodig, maar ik heb een enorme motivatie om sterker dan ooit terug te keren.'

Willem II heeft veel pech met zijn aanvallers dit seizoen. Asumah Abubakar is nog maanden uitgeschakeld en Bartholomew Ogbeche stond ook lange tijd buitenspel met een blessure. Fran Sol moest een tumor in zijn teelbal laten verwijderen, maar staat binnenkort voor zijn rentree bij de Tilburgers.

Update 14/11 16.10: Via de officiële kanalen laat Willem II dinsdag weten dat Velikonja inmiddels geopereerd is. Tijdens de ingreep bleek dat de voorste kruisband in de knie van de spits beschadigd is geraakt. Het herstel van Velikonja zal enkele maanden in beslag nemen.