Mogelijk contractontbinding bij AZ: Want het bevalt me hier prima

Mogelijk contractontbinding bij AZ: "Want het bevalt me hier prima"

11-11-2017 15:44
6

Over ruim een maand, op 19 december, staat er in Tilburg een bijzonder duel op het programma voor Ben (Willem II) en Daan (RKC Waalwijk) Rienstra. Hun clubs ontmoeten elkaar in de KNVB Beker. De twee broers zouden het mooi vinden om komend seizoen samen bij Willem II te spelen. 

De Tricolores huurden Ben in augustus van AZ. Daar was hij op een zijspoor beland. "Dat soort dingen is inherent aan de voetbalsport. Het gebeurt wekelijks, dagelijks. Er worden verrassende keuzes gemaakt. Dan moet je slikken en doorgaan. Je hebt veel zelf in de hand. Maar voor een mooie carrière heb je geluk nodig. Dat vergeten mensen wel eens", vertelt hij aan het Brabants Dagblad

Voor de eerste keer in hun profcarrière gaan de broers het tegen elkaar opnemen. Hun droom: ooit eens in hetzelfde team spelen. "Ik heb al eens gekscherend gezegd: als mijn broertje ook komt, wil ik na dit seizoen best bij Willem II blijven. Als de club me wil houden natuurlijk, want het bevalt me hier prima", aldus Ben. 

De controleur heeft in Alkmaar nog een verbintenis tot medio 2020. Volgens het Brabants Dagblad is contractontbinding een optie.