Ajacied getipt voor carrièreswitch: Hij kan eigenlijk zo model worden

Ajacied getipt voor carrièreswitch: "Hij kan eigenlijk zo model worden"

13-11-2017 09:58
28

Daley Sinkgraven mag zich maandagavond mogelijk de beste geklede Nederlandse voetballer noemen. De Ajax-verdediger is samen met Karim El Ahmadi, Lars Veldwijk, Jeremain Lens en Alexander Büttner genomineerd voor de Fashion Player Award 2017 van Life After Football.

Styliste Brigitte Kramer is niet bepaald onder de indruk van de kledingsstijl van de Nederlandse voetballers. Volgens haar ontbreekt er in Nederland een 'type als Beckham'. "Dat is pas een persoonlijkheid. Altijd uitgesproken met kapsels en kledingkeuze", zegt Kramer in De Telegraaf. "Maar in Nederland is er bijna niemand die zich echt zo onderscheidt."

Volgens Kramer kan Sinkgraven een carrièreswitch maken. "Daley is mijn favoriet. Al denk ik niet dat hij gaat winnen. Hij kan eigenlijk zo model worden: frisse uitstraling, goede looks. Hij komt heel lief en vriendelijk over, en dat vind ik leuk voor een voetballer. Die horen namelijk stoer te zijn en dan zijn het vaak echt van die mannetjes. Qua kledingkeuze is Daley heel basic, maar wel stijlvol. Een soort Scandinavische smaak. Ik hoop dat hij wint."