'Bosz mengt zich in gedraai rond Can, twee geduchte concurrenten'

'Bosz mengt zich in gedraai rond Can, twee geduchte concurrenten'

13-11-2017 10:45
11

Emre Can zit in een luxepositie. De 23-jarige middenvelder van Liverpool heeft een aflopend contract en kan daardoor kiezen uit meerdere clubs. Borussia Dortmund is de laatste club die zich aan het rijtje geïnteresseerden heeft toegevoegd.

Het contract van Can op Anfield loopt komende zomer af en gesprekken over verlenging zijn op initiatief van Can opgeschort. Juventus was een van de eerste clubs die bloed rook en het Dortmund van trainer Peter Bosz doet dat nu ook, meldt tabloid The Mirror. Beide clubs hopen Can in de zomer in Engeland op te halen.

Een winters vertrek is voor de speler vooralsnog geen optie. Omdat hij transfervrij is, kan Can bij een overstap een flinke tekenpremie tegemoet zien. Liverpool hoopt hem echter nog steeds over te halen een nieuw contract te tekenen, maar het management van Can wil dat hij in een nieuw contract een transferclausule krijgt. Op die bepaling lopen de gesprekken vooralsnog stuk.

Vanaf 1 januari mogen de zaakwaarnemers van Can officieel met andere clubs in gesprek gaan. Dan weet Can dus exact welke aanbiedingen hij heeft liggen.