'Opvallend voorstel Van Persie': Ik ben bereid te verlengen tegen lager salaris

'Opvallend voorstel Van Persie': "Ik ben bereid te verlengen tegen lager salaris"

13-11-2017 17:14
19

Een verrassend verhaal over Robin van Persie in Turkse media. De 34-jarige aanvaller zou Fenerbahçe-trainer Aykut Kocaman in een gesprek hebben aangeboden om nog een jaar te blijven om 'zijn schuld af te lossen'.

Van Persie kwam dit seizoen door een knieblessure pas twee keer in actie voor de Turkse topclub. Dat zit de 102-voudig Oranje-international blijkbaar niet lekker. Hij wil zijn medio 2018 aflopende contract verlengen, maar dan wel tegen een sterk gereduceerd salaris. Op die manier hoopt Van Persie dus alsnog zijn waarde te tonen voor Fenerbahçe.

"Ik kwam hier om opnieuw te beginnen, maar dat is niet gegaan zoals ik hoopte", wordt Van Persie geciteerd door Milliyet. "Ik kijk er dit seizoen met andere ogen naar. Ik ben serieus geblesseerd, maar ik wil niet herinnerd worden als iemand die geld krijgt in Turkije en het niet verdient. Ik wil mijn schuld aflossen. Ik ben bereid mijn contract te verlengen tegen een veel lager salaris."

De uitspraken van Van Persie zijn opvallend. De aanvaller leek hard op weg naar de uitgang in Istanbul en werd al meerdere malen gelinkt aan terugkeer naar Feyenoord.