'Ultieme poging voor Oranje-stopper: 3 miljoen salaris, afkoopsom 30 miljoen'

'Ultieme poging voor Oranje-stopper: 3 miljoen salaris, afkoopsom 30 miljoen'

14-11-2017 08:49
7

SS Lazio heeft de hoop op een langer verblijf van Stefan de Vrij nog altijd niet laten varen. De Italiaanse subtopper heeft de verdediger en zijn management een ultieme contractaanbieding onder de neus geschoven, meldt Il Messaggero dinsdag. 

De verbintenis van De Vrij (25) loopt in juli 2018 af. Dat betekent dat de Oranje-international vanaf januari met andere clubs kan onderhandelen over een transfervrije overstap in de zomer. Lazio wil sowieso voorkomen dat De Vrij gratis en voor niets de deur uitwandelt. 

Voor de oud-speler van Feyenoord ligt er nu een driejarig contract klaar, tegen een jaarsalaris van drie miljoen euro. Belangrijker nog: in de deal is een vastgelegde clausule van dertig miljoen euro opgenomen. De Vrij en SEG, het bureau dat zijn belangen behartigt, wil sowieso niet bijtekenen zonder een schappelijke afkoopsom.

Volgens Il Messaggero is de kans aanwezig dat De Vrij zijn handtekening zet onder het voorstel. In de zomer kan hij dan alsnog voor een mooi bedrag worden verkocht. Onder meer Juventus, AC Milan, Internazionale en Liverpool volgen de rechtspoot op de voet.