'Toen hij hoorde van 100 miljoen-clausule had hij direct interesse in Belotti'

'Toen hij hoorde van 100 miljoen-clausule had hij direct interesse in Belotti'

Gepubliceerd: dinsdag 14 november 2017 om 12:53di 14-11-2017 om 12:53

Real Madrid-president Florentino Perez raakte tijdens een etentje geïnteresseerd in Andrea Belotti omdat hij hoorde van diens torenhoge afkoopclausule bij Torino. Dat zegt voorzitter Urbano Cairo van de Italiaanse club.

"Ik was aan het eten met Real Madrid-voorzitter Florentino Perez en we bespraken het contract van spelers en de enorme afkoopsommen die daarin staan. Ik benoemde Belotti en toen hij hoorde van de clausule van 100 miljoen euro in zijn contract was hij direct geïnteresseerd. Ook al kende hij Belotti niet eens", vertelt Cairo tegen Tuttosport. "Als de clausule 20 miljoen euro was, zou hij niet eens geïnteresseerd zijn geweest."

Bang voor een vertrek is de Torino-voorzitter niet. "Belotti is een buitengewone kerel en iedereen houdt van hem. Hij heeft altijd zijn beide voeten op de grond gehouden en is bescheiden gebleven, zelfs als mensen die 100 miljoen tegen hem gingen gebruiken. Hij moet relaxt zijn en hij zegt zelf dat hij niet eens aan die clausule heeft gedacht toen hij het contract ondertekende", aldus Cairo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws