VVV zet reuzenstap met investering van half miljoen: 'Supporters verdienen meer'

VVV zet reuzenstap met investering van half miljoen: 'Supporters verdienen meer'

14-11-2017 21:11
16

Mooi nieuws voor VVV-Venlo. De club heeft met de gemeente Venlo een akkoord bereikt over de aankoop van gronden en gebouwen rond stadion De Koel. Daarmee slaan de Limburgers een grote slag op weg naar een stabiele toekomst. De gewenste vernieuwbouw komt een stap dichterbij.

In juni ondernam VVV de eerste stappen om tot aankoop over te gaan. Na overleg tussen beide partijen is besloten dat het stadion en de gronden waarop de gebouwen staan door VVV worden gekocht voor 545.000 euro.

"Dit is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de club", laat algemeen directeur Marco Bogers weten op de clubsite. "We krijgen nu de mogelijkheid om het stadion op peil te brengen. De Trap Omhoog krijgt daarmee het gewenste vervolg. We willen heel graag sponsors en supporters betrekken bij het ontwikkelen van de plannen."

VVV-voorzitter Hai Berden noemt het nieuws 'fantastisch'. "Het is dringend noodzakelijk dat we het stadion gaan aanpassen aan de eisen van deze tijd. De supporters en sponsors verdienen meer comfort dan ze nu hebben. We kunnen daarmee aan de slag en dat is een belangrijke stap in de toekomst van de club."