Tapia: 'Dit is geluk, maar we weten ook dat de zwaarste test nog gaat komen'

Tapia: 'Dit is geluk, maar we weten ook dat de zwaarste test nog gaat komen'

16-11-2017 08:33
9

Renato Tapia deelde donderdagochtend met een ontroerende foto op Instagram zijn geluk. De middenvelder van Feyenoord plaatste zich met Peru voor het eerst in 36 jaar voor het WK.

'Op een dag vertel ik je hoe we deze dag hebben beleefd, dat we met je moeder naar Rusland gingen', schrijft Tapia bij een foto waarop zijn dochtertje Niara richting zijn armen rent. Peru sleepte als laatste een WK-ticket in de wacht door in Lima Nieuw-Zeeland met 2-0 te verslaan.

"Dit is geluk", vertelt Tapia aan Peruviaanse media, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat we dit dik verdiend hebben, de tegenstander kwam hier niet om te voetballen. We gaan dit nu goed vieren, maar weten ook dat de zwaarste test nog moet komen. Hoe we er volgend jaar in Rusland op staan kan ik je niet zeggen. Dat is afwachten de komende maanden. Maar nu eerst hiervan genieten."

Tapia is na Marokkanen Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat en de Deen Nicolai Jörgensen de vierde Feyenoorder die zich mag opmaken voor het WK. Ook Sam Larsson is bij Zweden kanshebber.

 

Alguna día te contaré lo que fue este día y que nos fuimos a Rusia con tu mamá. Te amo infinitamente

Een bericht gedeeld door Renato Tapia (@renatotapiac) op