Bayern München-interesse in Bundesliga-spits bevestigd: Heeft familie daar

Bayern München-interesse in Bundesliga-spits bevestigd: "Heeft familie daar"

16-11-2017 12:13
8

Hoffenheim-coach Julian Nagelsmann heeft bevestigd dat Bayern München interesse heeft in Sandro Wagner. De spits wil zelf ook graag terug naar zijn oude club.

Robert Lewandowski eiste deze week in een interview dat Bayern München een back-up voor hem moet aantrekken. Zijn eigen voorkeur ligt bij een jonge spits die hij iets kan leren, maar ook een ervaren speler behoort tot de opties. De 29-jarige Wagner is voor die rol in beeld.

Wedden

Meer odds

"We weten al geruimte tijd van de belangstelling van Bayer in Wagner", zegt Nagelsmann donderdag tijdens een persconferentie. "We zijn ons ook bewust van het feit dat Sandro daarheen wil. Maar we kondigen alleen iets aan als er ook daadwerkelijk wat te melden valt. Behalve dat er interesse is, speelt er op dit moment niets."

Wagner liet eerder al in een interview doorschemeren dat hij heel graag terug wil naar de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. "We weten allemaal dat hij familie in München heeft. Ik probeer mezelf in de positie van de speler te plaatsen. Er is geen wrok." Wagner scoorde vorig seizoen elf keer voor Hoffenheim in de Bundesliga. Dit seizoen staat de teller op vier.