Lozano hoger ingeschat dan Suarez en Cavani: 'Goed en snel. Een van de besten'

Lozano hoger ingeschat dan Suarez en Cavani: 'Goed en snel. Een van de besten'

16-11-2017 17:18
31

Gastón Pereiro hoopt deze zomer in Rusland het absolute hoogtepunt van zijn voetbalcarrière te beleven. De spelmaker van PSV droomt van een plek in de selectie van Uruguay, dat zich gekwalificeerd heeft voor het WK van 2018.

"Het WK is natuurlijk een droom, helemaal als ik dan naast Cavani en Suarez zou mogen spelen", laat de linkspoot weten aan ELF Voetbal. Pereiro spreekt de superster van FC Barcelona regelmatig. "Vooral via WhatsApp. We houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij volgt de Eredivisie ook. Vast niet iedere wedstrijd, maar de samenvattingen kijkt hij meestal wel."

Wedden

Meer odds

Daarnaast krijgt Pereiro de vraag wie de beste speler is met wie hij ooit samen heeft gespeeld. "Bij de nationale ploeg heb ik getraind met Suarez en Cavani, die ook een aardig balletje kan trappen. En Alvaro Recoba bij Nacional natuurlijk. Hirving Lozano is sneller dan hij, maar Recoba is technisch ongeëvenaard. Andrés Guardado hoort trouwens ook in dit rijtje thuis." Maar de favoriet van Pereiro is zijn huidige ploeggenoot Hirving Lozano. "Hirving is heel goed, heel snel. Een van de besten met wie ik gespeeld heb."